Renovera fönster - vi utför totalentreprenader

Fönsterrenovering  gör fönstren lika vackra som förr, fast bättre! 

– En miljösmart investering
 

Ett välisolerat fönster är en god investering på sikt. Värmespillet blir mindre och inomhusmiljön blir mer komfortabel med mindre drag. Efter renovering av dina fönster har du upp till 60 % minskat värmeläckage mot gamla 2-glas fönster. 

 

Detta innebär stora energivinster. För att välja bästa fönsterlösningen för miljön är det viktigt att tänka på hela fönstrets livstid och underhåll.
  

Det kostar mindre att göra mer 

 
Underhåll kostar pengar, men det sparar också pengar. Inte minst fönsterunderhåll, Vanligt fönsterunderhåll med skrapning och målning bör utföras cirka vart 10:e-15:e år men det sparar ingen energi. 

 

Att samtidigt förbättra fönstren med energiglas sparar stora mängder energi till en merkostnad som betalar sig relativt snabbt samtidigt som utsidan blir underhållsfri.
  

U-värde

 

Lika lågt som ett nytt fönster. Ett kopplat 2-glas fönster från 60-70 talet har ett u-värde på ca 2,8. U-värdet förbättras med upp till 60% vid en fönsterrenovering.
 

Snabbt montage

 

En normalstor lägenhet monteras på en arbetsdag. Vi har 30 års erfarenhet samt över 1 miljon utförda fönsterrenoveringar.

  

Fritt från underhåll

  

Med utsida av aluminium slipper du utvändigt underhåll.